Політика лейбористського уряду Великої Британії щодо розширення Європейського Cоюзу 2004 р. - Черінько, І.П. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
В статті аналізується та узагальнюється досвід політики лейбористського уряду Великобританії, який, на думку ,автора, може бути корисним в контексті європейських прагнень України.