Вплив політичного маркетингу на політичний процес: позитивний досвід - Лікарчук, Н.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
В статті визначається, описується та аналізується позитивний досвід використання політичного маркетингу в практичній політичній діяльності.