Принципы разработки системы стратегического планирования развития угольной промышленности Украины - Рассуждай, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано інтегроване стратегічне планування розглядати як взаємне узгодження концепції розвитку галузі, формування її стратегії, цільових настанов, програм і практичних завдань на рівні вуглевидобувного підприємства. Розроблено організаційну схему державного стратегічного планування в галузі. ----------