Вплив позачергових парламентських виборів на партійні структури (на прикладі Донецької області) - Майборода, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті розглянуто ставлення основних політичних партій Донецької області до розпуску Верховної Ради України та призначення позачергових парламентських виборів, а також їх участь у виборчій кампанії 2007 року. Проаналізовано виборчі списки політичних партій з точки зору представленості у них Донеччини і результати голосування 30 вересня 2007 року по області.