Політичне реформування на рівні місцевих спільнот - Рибалка, С.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті висвітлюється еволюція поглядів на сутність та перебіг реформ у політичній сфері. Особливо звертається увага на їх концептуальне обґрунтування на місцевому рівні.