Державна підтримка патріотичного виховання молоді - Чупрій, Л.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізується діяльність державних та громадянських інституцій у здійсненні патріотичного виховання молоді. Зазначається, що патріотичне виховання є одним із головних пріоритетів гуманітарної політики держави.