Вибір стратегічного вектора іміджевої політики держави - Качинська, Н.О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Аналізується проблема іміджевого позиціонування держави на міжнародній арені в сучасних умовах розвитку світового соціуму в контексті використання теоретико-методологічних досягнень стратегічного планування та управління. Пропонується спроба визначення стратегічного вектора іміджевої політики держави за допомогою SWOT-аналізу на прикладі України.