Інституційний дизайн сучасної української політики: криза індентичності та конфлікт інтересів - Бунецький, Л.Л. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті досліджуються деякі аспекти сучасного інституційного процесу, а також особливості трансформаційних змін у системі політичних інститутів в умовах демократичного транзиту України. Запропоновані деякі прикладні заходи щодо якісних змін інституційної системи в Україні з позицій передового світового досвіду.