Роль громадянського суспільства у процесі легітимації політичної влади - Цокур, Є.Г. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджуються особливості легітимаційних процесів у політичних системах за різних політичних режимів і роль у них громадянського суспільства.