Освіта в суспільстві знань - Каращук, М.Г. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті досліджуються перспективи розвитку освіти у суспільстві знань. Аналізується вплив економіки та соціуму на освіту. Розкриваються сутнісні виміри логіки розвитку освіти.