Інститут глави держави в контексті аналізу форми правління - Коваль, Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Розглядається специфіка дослідження інституту глави держави у контексті вивчення основних форм правління. Пропонується історико-ретроспективний аналіз становлення і розвитку основних форм державного правління та інституту глави держави.