Інституціоналізація парламентської опозиції в Польщі - Бусленко, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізуються умови та значення інституціоналізації парламентської опозиції для демократизації політичної системи Польщі в 1990-х роках. Акцентується увага на напрямах та еволюції форм співпраці влади й опозиції.