Стабільність-нестабільність як феномен буття та політичне явище - Власенко, Д. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті зроблено спробу відповісти на запитання: що таке «політична стабільність-нестабільність» узагалі? Подається тлумачення терміна «стабільність» і близьких йому понять, а також розглядаються теорії, які оперують цим терміном.