Біографічний наратив як складова політичного дискурсу - Олещук, П. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджена сутність біографічного наративу в політиці. Запропоновано підхід щодо аналізу біографічних наративів як основи для дослідження політичного дискурсу. Вивчено особливості використання біографічних наративів у політичному дискурсі сучасної України.