Становлення громадянського суспільства в Україні - Цокур, Є. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджуються особливості та проблематика громадянського суспільства в сучасній Україні в контексті легітимаційних процесів та суспільно-політичних змін.