Структура та компоненти політичного іміджу - Акайомова, А. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досвід становлення України як суверенної держави переконливо свідчить про неможливість реформування суспільних відносин без належного наукового обґрунтування, розвитку новітніх методології та теорії суспільних відносин, серед яких значне місце посідає політичний імідж. У статті аналізується процес формування, характер і особливості політичного іміджу конкретного політика крізь призму його людських індивідуальних якостей, рівня моралі, громадянської свідомості, відповідальності за свої вчинки.