Правовий аспект інформаційно-психологічної боротьби - Ноєвий, Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізується інформаційне законодавство України на предмет регулювання інформаційно-психологічної безпеки та боротьби.