Росія: пошук самоідентифікації в умовах глобалізації - Вєтринський, І. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізуються історичні передумови й специфіка розвитку зовнішньополітичної стратегії Російської Федерації, її концептуальні засади та особливості впливу процесів глобалізації на її трансформацію.