Державотворчі ідеї українських національно-демократичних об’єднань - Лутчин, Т. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядається розвиток української політичної думки 1960 – 1980 років. Особлива увага звертається на державотворчі ідеї українських національно-демократичних об’єднань другої половини ХХ ст.