Християнсько-демократичні ідеї та деструктивні дії функціонерів ХДПУ - Гутор, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізуються та вивчаються деструктивні дії політичних функціонерів у діяльності Християнсько-демократичної партії України.