Вплив «лінгвістичного повороту» в соціогуманітарних студіях на сферу політичного в добу постмодерну - Потапенко, Я. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті зроблено спробу дослідити вплив «лінгвістичного повороту» у соціогуманітарних студіях на сферу політичного через призму інтердисциплінарного підходу, що поєднує елементи політології, теорії комунікації та лінгвокультурології.