Різновиди та умови встановлення рівноваги політичних інститутів - Рибій, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядаються сутність, основні різновиди та моделі інституціональної рівноваги, її взаємозв’язок з інституціональною ефективністю, а також характер її впливів на політичну систему.