Організаційний баланс ресурсів політичних партій в Україні - Лебедюк, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджено особливості процесу трансформації організаційного типу політичних партій в Україні, а також пояснено їх організаційний розвиток через запропоновану систему індикаторів.