Основні загрози та пріоритети розвитку соціальної безпеки в Україні - Ільчук, Л. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розкрито основні проблеми та сформовано загальні пропозиції щодо заходів державної політики при формуванні протидії загрозам системи соціальної безпеки.