Формування та реалізація іміджевої стратегії держави в умовах глобалізаційних змін - Качинська, Н. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Аналізується проблема формування та реалізації іміджевої стратегії держави на міжнародній арені в сучасних умовах розвитку світового соціуму. Пропонується концептуальна модель іміджевої стратегії держави із дослідженням теоретико- методологічних особливостей кожного етапу.