Антиглобалістський рух в Україні - Трофименко, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядається антиглобалістський рух в Україні. Звертається увага на окремі антиглобалістські організації та проекти. Аналізуються причини недостатнього розвитку антиглобалістського руху в Україні.