Особенности развития экономической системы регионов в рыночных условиях - Дзонь, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Виявлено специфічні особливості економічного розвитку регіонів. На основі SWOT-аналізу визначено сильні сторони й обґрунтовано перспективні напрями економічного розвитку Луганської області. ----------