Темпоральність як основна генералізація типології прогнозів - Лепський, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Стаття присвячена дослідженню темпоральності як основного критерію типологізації прогнозів, що виступає основною генералізацією визначення прогнозів у системній та метасистемній модальності розвитку.