Використання мовної комунікації в політичному дискурсі - Акайомова, А. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Статтю присвячено дослідженню мовної комунікації, зокрема тактики і стратегії аргументації і переконання, що їх використовують у політичному дискурсі. Автор акцентує увагу на конкретних мовних засобах, характерних для побудови політичного тексту.