Статус жінки у західній філософсько-політичній думці - Слабчук, Т. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті наведено ретроспективний аналіз концептуальних засад соціально-рольового статусу жінки від античності до нового часу.