Формализация нематериальных активов ЗАО "НКМЗ" в рамках сбалансированной системы показателей - Суков, Г.С.; Гавриш, Ю.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто проблему використання нематеріальних активів для підвищення ефективності бізнесу. Запропоновано використовувати документування процессів діяльності компанії. ----------