Узгодження законодавства Хорватії з правовим доробком ЄС: досвід для України - Павлюк, Т. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті проаналізовано загальний процес узгодження національного законодавства Хорватії з правовим доробком ЄС, охарактеризовано його організаційні засади, визначено успішні та проблемні питання, оцінено ефективність роботи уряду Хорватії в цьому напрямку.