Дотримання демократичних принципів виборів у регіональних міжнародних нормативно-правових актах - Бучин, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Стаття містить правовий аналіз міжнародних нормативно-правових актів регіонального характеру щодо дотримання демократичних принципів виборів. Автор досліджує міжнародні документи, розроблені в рамках регіональних міжнародних організацій і об’єднань, як важливі джерела міжнародного виборчого права.