Політичні аспекти діяльності української діаспори в Росії - Якуц, І. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті висвітлюється правове становище української діаспори та українських громадських організацій у Росії. Дається характеристика умовам і основним напрямам діяльності українських громадських організацій у Росії та їхнім взаємовідносинам з владою Російської Федерації та України.