Інформаційно-комунікативний аспект політичного маркетингу - Темерівський, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглянуто специфіку інформаційно-комунікативного аспекту в політичному маркетингу, проаналізовано основні види політичної комунікації. Визначено особливості паблік рілейшнз як одного з основних видів політичної комунікації.