Ідейно-політичні погляди Бориса Мар’яна – передвісника епохи шістдесятників - Лутчин, Т. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглядається життя, становлення політичних поглядів Бориса Мар’яна – студента факультету журналістики Київського державного університету імені Т. Шевченка. Аналізується «Програма-мінімум», яку він підготував у листопаді 1956 року.