Функції національної політичної культури: теоретико-методологічний аспект - Рудакевич, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті обґрунтовано теоретико-методологічні засади дослідження функцій національної політичної культури, розкрито їх зміст і здійснено типологію. Функції політичної культури розглядаються у контексті імперативів політичної культури національних спільнот.