Социально-экономическое развитие региона:потенциал корпоративности и реалии асимметрии - Дейч, М.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено співвідношення економічного та соціального аспекту розвитку територій. На основі аналізу визначено підходи до розробки програми управлінських дій. ----------