Закарпатська еліта у великій політиці - Токар, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті увага приділяється проблемам участі представників регіональної політичної еліти Закарпаття у великій українській політиці. Політичне життя в регіоні базувалося на підвалинах демократичного суспільства і політична еліта формувалася за демократичними принципами. Внаслідок цього представники закарпатської еліти почали заповнювати групи вищої української адміністративної, партійної та парламентської еліти.