Становлення інституту державних адміністрацій на Волині (1992-2009 рр.) - Бортніков, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Стаття присвячена висвітленню особливостей становлення на Волині інституту державних адміністрацій. Аналізується нормативна база діяльності адміністрацій та їх кадровий склад. Певна увага приділяється формуванню структур державної служби.