Чутка як інструмент політичного маніпулювання - Бойко, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглядається процес використання політичного маніпулювання в боротьбі за владу. Одним із основних факторів політичного маніпулювання є чутки, які мають низку характерних рис та особливостей. Автор також розкриває причини, що сприяють виникненню та циркулюванню політичних чуток.