Нова праця про архівні колекції осередків української еміграції як складову комплексу документів, віднесених до “архівної україніки” - Мага, І. (Архіви України, 2008)
Рецензія на книгу: Палієнко М.Г. Архівні центри української еміграції (створення, функціонування, доля документальних колекцій). – К.: Темпора, 2008. – 688 с., іл.