Повышение технического уровня добычи угля - главное условие формирования инновационной модели труда - Саратикянц, Э.С.; Давлианидзе, Я.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Обґрунтовано значущість інноваційної діяльності у вугільній промисловості як умову її стабілізації та розвитку. Розглянуто й охарактеризовано основні чинники, що формують інноваційну працю. Проведено ретроспективний аналіз діяльності вугільних підприємств, а також виявлено чинники, що негативно позначаються на динаміці зміни продуктивності праці на вугільному підприємстві. ----------