Ефективне управління виробничими ресурсами як передумова інвестиційної привабливості вугільних шахт - Трифонова, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто підходи до управління виробничими ресурсами вугільних шахт виходячи з рівня ефективності їх використання з метою забезпечення адресного інвестування в основні технологічні ланки. ----------