Документи з фондів українських архівів на міжнародних виставках “Україна – Швеція: на перехрестях історії (XVII–XVIII століття)” та “Вірменська діаспора України: історія і сучасність” - Вовк, О. (Архіви України, 2008)
1 жовтня 2008 р. у Національному історичному музеї України (м. Київ) за участі Президента держави Віктора Ющенка та шведського короля Карла XVI Ґустава відкрилася виставка “Україна – Швеція: на перехрестях історії (XVII–XVIII століття)”.