Наукова спадщина академіка Миколи Василенка - Верба, І. (Архіви України, 2008)
Рецензія на твори: Василенко Микола Прокопович. Вибрані твори у трьох томах: Том 1. Історичні праці (Упорядн.: І. Б. Усенко (кер. колективу). Т.І. Бондарук, Є. В . Ромінський. Відп. ред. Ю. С . Шемшученко, І. Б. Усенко. К.: І нститут держави і прави ім. В . М . К орецького НАН України; ТОВ “Видавництво “Юридична думка”, 2006. – 608 с. (8 с. іл.); Том 2. Юридичні праці. 2006. – 506 с.; Том 3. Спогади. Щоденники. Листування. 2008. – 720 с.