Вибір та використання інтуїтивних методів для прогнозування напрямів інноваційного розвитку підприємства - Покровенко, О.А.; Васільцова, С.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Визначено основну проблему при використанні інтуїтивних методів – складність перевірки отриманих результатів і суб’єктивність думки експертів, яка може бути вирішена за рахунок оптимального вибору методів і їх сполучень із метою підвищення вірогідності інформації. ----------