Цигани в дослідженнях українських архівістів кін. ХІХ – поч. ХХ ст. - Зіневич, Н. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2008)
Досліджено внесок у вивчення українських ромів вітчизняних істориків-архівістів–