Идентичности цыган/рома в новом европейском контексте (ситуация в Восточной Европе) - Марушиакова, Е.; Попов, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2008)
У статті представлені і проаналізовані процеси зміни ідентичності ромів у загальноєвропейському контексті за останні 10-15 років. Після розпаду соціалістичної