The Educational Process of the Roma Community in the Republic of Moldova - Duminica, І. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2008)
В статті, на підставі аналізу впровадження освітнього проце судля ромських громад в республіці Молдова, висвітленно численні об’єктивні й суб’єктивні